Adi Krasta rikthehet në televizion, ja ku do e shikoni

Gati një vit pas mbylljes së Agon Channel dhe emisionit të tij “A Krasta Show”, mësohet se prezantuesi do të rikthehet në televizion, pikërisht në Top Channel.

Krastës i është besuar drejtimi i programit të madh të çdo të diele në Top Channel, “E Diell”, në të cilin ai do të jetë i shoqëruar nga një staf profesional i televizionit më të madh në vend.

Ky është një rikthim i Adi Kratës në skuadrën e Top Channel, pas eksperiencave fillimisht me emisionin e mëngjesit “New Day”, “quiz show” “100 milionë” e për të vijuar më pas me drejtimin e programit “E Diell” për dy sezone.