Ajola Xoxa kërkon vëmendje, dëshiron të jetë princeshë

Me sa duket dasma mbretërore e ka hutuar paksa Ajola Xoxën, e cila ka qenë e pranishme në këtë ceremoni, si bashkëshortja e kryebashkiakut Veliaj, në kohën që ky i fundit celebroi në martesë princin Leka dhe Elian.

është pikërisht pas këtij momenti, që Ajola poston në instagramin e saj një fotografi së bashku me Erionin teksa shkruan nën të: Unë e kam princin tim ?

Nuk dimë nëse e ka fjalën për princin e kaltër, apo ndoshta pas gjithë atyre festimeve edhe Ajola do donte të ishte një princeshë, ndaj më shumë se të tjerëve duket se ja ka thënë vetes, që edhe ajo është e tillë, ndonese pa status.

ajola

ajola-1 ajolaaaa-550x367