AK: PS gënjeu emigrantët për të drejtën e votës, Rama më shumë vizita në Beograd sesa në Prishtinë

TIRANE- Drejtues të aleancës Kuq e Zi gjatë një takimi me 500 familje emigrantësh pohuan se Partia Socialiste gënjeu në lidhje me të drejtën e votës për shqiptarët që jetojnë jashtë vendin. Sipas AK-së, dhënia e të drejtës me votë elektronike për emigrantët rrëzon qeverinë.

Ndërkohë, përfaqësues të AK deklaruan se Rama ka bërë më shumë vizita në Beograd sesa në Prishtinë.

“Përpara zgjedhjeve socialistët në Beograd dhe Athinë. Kemi nevojë për Uashingtonin e Brukselin, jo për Serbinë. Socialistët janë duke improvizuar opozitat brenda vetes. PS krijon opozitë falco dhe djeg kauzat. 70 vjet asnjë ministër me origjinë çame. Rama premtim Athinës mos të ketë asnjë ministër çam”, citohet në reagimin e AK-së.