Aksident në autostradën Tiranë-Durrës, një i vdekur

Një aksident sapo ka ndodhur në autostradën Tiranë-Durrës, pak metra larg nga QUT-ja. Në aksident janë përfshirë disa mjete, dhe dëshmitarët raportojnë për praninë e policisë dhe ambulancave. Dyshohet se një person që ishte kalimtar ka mbetur i vdekur

vijon