Aktori Çun Lajçi: ‘Rroft Shqipnia, kurrë s’do ketë komb Kosovar’

Debatit publik rreth Shqipërisë dhe Kosovës i është bashkuar dhe aktori Çun Lajçi. Në një status në Facebook, Lajçi thotë se nuk mund të ekzistojë asnjë komb kosovar, por ka vetëm komb shqiptar.

Ja çfarë thotë aktori Çun Lajçi:

UNË ARTISTI ME DUER N’XHEPA DEKLAROJ

SE KURRË KOMB KOSOVAR S’DO TË KETË!
JU MUND TË PËLLITNI DHE TË ME QUANI SI TË DONI, POR KA VETEM NJI KOMB – SHQIPTARË!
KOSOVA ASHT PARALAGJE E LUMËS.
RRNOFTË SHQIPNIA!