Alarm në Gjermani, 7 shkolla marrin e-maile kërcënuese

GJERMANI- Të paktën 7 shkolla në Lipsia të Gjermanisë kanë ngritur alarmin, pasi kanë marrë një sërë e-maile me kërcënime për sulme të mundshme.

Autoritetet policore kanë mbërritur në institucionet e edukimit, ndërsa nxënës dhe mësuesit nuk mund të dalin nga godinat, për shkak të procedurave të verifikimit.

Sakaq, vijojnë hetimet në lidhje me këto raste, dhe se kush fshihet pas këtyre kërcënimeve.