Alarm për bombë në Angli, evakuohen banesat

Një kordon policie është vendosur rreth një shtëpie në Newton Abbot, (Devon, Angli) dhe banesat përreth janë evakuuar, pas një alarmi për bombë.

Siç raportojnë mediat lokale, efektivët e policisë kanë gjetur një “objekt të dyshimtë”, por pa e specifikuar.

“Si masë paraprake, pronat në rrugën “Tudor” do të evakuohen, ndërsa hetimi do të vijojë”, tha një zyrtar i policisë lokale.