Ambasada amerikane lanson faqen e re të internetit, aty mund të informoheni edhe për vizat

Ambasada Amerikane në Kosovë ka hapur një ueb-sajt të ri, ku qytetarët mund të informohen për sektorë të ndryshme të punës së Ambasadës. Në këtë ueb-sajt mund të lexoni për vizat, shërbimet për shtetas amerikan, informatat për liderët aktualë të qeverisë dhe historinë e marrëdhënies mes SHBA-së dhe Kosovës.

Gjithashtu mund të merrni informata mbi bërjen e biznesit në SHBA dhe ofrimin e ndihmës për eksportues amerikanë, për arsim dhe kulturë e shumëçka tjetër.

Ueb-sajti me pamje të re ka shtatë seksione ku paraqiten tema të gjera që mund të ju interesojnë. Seksionet janë më tej të ndara në nënkategori për t’ju ndihmuar që të gjeni informata specifike.

Shtatë seksionet janë:

Vizat – Për të gjitha nevojat dhe pyetjet tuaja për vizë.

Shërbimet për shtetas amerikanë – Që ofron shërbime dhe informata për shtetasit amerikanë.

Marrëdhënia jonë – Informata për liderët aktualë të qeverisë dhe historia e marrëdhënies sonë SHBA – Kosovë.

Tregti/Biznes – informata mbi bërjen e biznesit në SHBA dhe ofrimin e ndihmës për eksportues amerikanë. Ju do të gjeni mundësi komerciale, si dhe informata mbi shërbimin komercial të SHBA-së dhe shërbimin e jashtëm për bujqësi.

Arsim dhe kulturë – Për të gjitha nevojat tuaja për arsim dhe këshillimet për arsim. “EducationUSA” ofron informata të paanshme, aktuale dhe gjithëpërfshirëse për mundësitë arsimore në SHBA.

Për Ambasadën në Prishtinë – Detaje për kontakt dhe informata mbi praninë e Qeverisë Amerikane në Kosovë, si dhe për mundësitë për punësim në Ambasadën Amerikane.

Gjithashtu, Ambasada është kujdesur edhe për Blog-un, lajmet, informatat, fotografitë dhe më të rejat.

Kjo është faqja e re e internetit: