Ambasadori Lu, dil në terren e hap sytë se cpo ndodh, Rilindja po ju mashtron

Nga Fiorentina Spahiu

Meqënëse Ambasadori Lu nuk e kupton se si është katandisur ky vend nga lulëzimi I drogës dhe gjithcka i duket si hiperbolizim I opozitës, e ftoj Ambasadorin Lu të shkojë njëherë nëpër shkolla, 9-vjecare dhe ato te mesme jo shumë larg qendrës.

Të interesohet për numrin e madh të mungesave e të kërkojë shpjegime. Të vizitojë gjithashtu fabrikat fasone e të pyesë pse është ndërprerë puna.
Ne të dyja rastet pergjigjia do jetë e njëjtë ” po mbledhin lule” (hashash).

Nëse ende se kupton për cfarë behet fjalë të shkojë me ta e të pyesë pse keto “lule” ruhen nga forca te armatosura, nga policia e shtetit.
Situata është më se evidente për këdo që deshiron të  shikojë!