Andi Lila: Pogba s’ka lidhje me Iniestën dhe Silvën, janë maja e futbollit

Pas ndeshjes Andi Lila ka bërë një krahasim me futbollistët e Spanjës dhe ata të Francës.

I pyetur nga gazetarët e TVSH nëse kishte më shumë vështirësi përballë Pogbas apo Iniestës, Lila u shpreh se spanjollët janë maja e futbollit.

“Nuk është momenti për të bërë krahasime. Duke parë nivelin e Iniestës dhe Silves, Pogba s’ka lidhje fare. Këta janë maja, piramida e futbollit. Bëmë një pjesë të parë të mirë, normalisht Spanja është një ekip që të vendos në vështirësi.