Ankohej nga stomaku, çuditi mjekët me atë çfarë i gjetën (PAMJE TE RENDA)

Një grua që u shtrua në spital me ënjtje dhe të vjella ka çuditur mjekët kur ata zbuluan se shkaku pse ajo ndihej keq ishte një top gjigant me flokë.

38-vjeçarja u shtrua në spital pasi kishte kohë që ankohej nga humbja e oreksit, teksa kohët e fundit nga kapsllëku dhe fryrja e barkut.

Kishte rënë shumë në peshë dhe mjekët nga analizat e kryera nuk mundeshin ta përcaktonin se nga çfarë vuante gruaja.

Kur kirurgët e operuan, zbuluan një top me flokë në barkun e saj, afërsisht në madhësinë e një pjepri, me një “bisht” që prekte pjesën e fillimit të zorrëve.

Ajo u diagnostifikua me sindromën e Raperonzolës, e cila është një gjendje e rrallë ku një top qimesh kalon në stomak si pasojë e gëlltitjes së flokëve.

https://www.youtube.com/watch?v=zfLABjxpcLc