Arbër Çepani shfaqet për herë të parë si moderator i një programi: Po sakrifikoj biznesin për televizionin

etë vite pasi fitoi ‘Big Brther 1”, Arbër Çepani merr propozimin nga autori i  këtij reality shoë  Rezart Aga . ‘Mirëmëngjes Shqipëri!’, është formati më i ri televiziv i Agës,  që nis rrugëtimin me 17 tetor në RTSH nën moderimin e Arbër Çepanit, Blerina Shehut  e Megi Mëhillit . Çepani flet për këtë aventurë të re si drejtues i një programi që përfshinë gjithë spektrin e jetës , ku për herë të parë do te jetë në rolin e të intervistuarit të të ftuarve në studio.
“Po behët fjalë për një emision që është nga e hëna në të premte. Ishte një ftesë nga drejtori Reazart Aga. Në një situatë tjetër ndoshta nuk do kisha pranuar , se jam më shumë i angazhuarme biznesin tim, dhe koha nuk premton shumë , por duke njohur vullnetin dhe dëshirën për të transformuar  gjërat me pasion të Rezit dhe të stafit të tij të ngushte, nuk munda të mos bëhesha pjesë e këtij projekti”, ka thënë Arbri në një intervistë për gazetën Panorama.