Arjan Çani pyet Anxhela Peristerin: Do të bëje seks me zhigolo?

E pyetur gjatë intervistës me gazetarin Arjan Çani rreth legazimit apo jo të prostitucionit këngëtarja Anxhela Peristeri është shprehur se gjërat e kontrulluara janë gjithnjë më mirë për këtë arsye ishte pro.

Më pas Çani e ka ngacmuar Anxhelën nëse ajo vete do të shkonte në vende të tilla ku do të kishte meshkuj që paguhen për seks dhe këngëtarja është përgjigjur “jo”. Ajo është ndierë në siklet nga gazetari dhe i ka kujtuar se ishte e ftuar për të folur për klipin dhe jo për këto gjëra.