Astronautët e NASA-s filmojnë një anije jashtëtokësore

Astronautët e NASA-s, Neil Armstrong apo Buzz Aldrin, mund të kenë shkrepur pa dashje një fotografi të UFO-ve duke u ulur në sipërfaqen e Hënës.

Disa teoricienë konspirativ kanë shkuar aq larg, duke thënë se objekti i kapur në fotografinë sipër Hënës, është një “anije e UFO-ve”.

Kjo fotografi besohet se është shkrepur më 20 korrik të vitit 1969, gjatë misionit Apollo 11 të shkuarjes në Hënë.

Kjo video është postuar në YouTube dhe deri më tani është shikuar mbi 100 mijë herë, ku në përshkrimin e kësaj video shkruan “Foto bizare nga arkiva e NASA-s nga misioni Apollo, në të cilën shfaqet një fluturake e UFO-ve duke u ulur në sipërfaqen e Hënës”.

https://www.youtube.com/watch?v=dgj3h196VBQ