Babai i Angelina Jolie del në mbrojtje të Donald Trump

Video në të cilën aktori Robert De Niro shpërtheu në kritika dhe ofendime për Donald Trump duket se nuk u prit mirë nga të gjithë. Një prej tyre është edhe babai i Angelina Jolie, John Voight.

Ai ka quajtur të shpifura fjalët që De Niro ka thënë për Trump. Jo vetëm kaq, por ai është shprehur se Trump ka punuar më shumë se kushdo tjetër gjatë fushatës dhe se ai e meriton të jetë presidenti i ardhshëm. Robert De Niro, përmes një video e ka quajtur Donald Trump “qen, derr, dhe mashtrues” dhe ka shprehur dëshirën për ta pështyrë në fytyrë.