Babai i të (vetë)vrarit: E vranë që të fshihnin provat për kapanonin e drogës

Babai i Besnik Pudjas, 36-­vjeçarit që u gjet i vrarë në Shëngjergj, një javë më parë, ka dyshime se dikush po tenton të fshehë të vërtetën, duke thënë se i biri ka vrarë veten.

Petrit Pudja tregon se djalin ia kanë vrarë në një kapanon me hashash. Sipas tij, më pas kanë fshehur provat dhe kanë pastruar gjithçka, duke e hequr drogën nga vendi ku ai u gjet i vrarë.

“Unë di t’ju them vetëm kaq. Djali im nuk kishte asnjë arsye për të vrarë veten. Ai një natë para se të vritej më mori në telefon shumë i qetë dhe më tha se nesër (atë ditë që u vra), do të vinte në shtëpi”­ tregon babai për “Panorama”, duke shtuar se “Vendi ku është gjetur i vrarë djali im nuk është stan, është një kapanon droge”. Ndërsa motra e viktimës shprehet se tashmë nuk ka më frikë të tregojë se i vëllai ishte punëtor hashashi dhe sipas saj, edhe vrasja e tij lidhet me faktin se ai kishte nisur të fliste rreth punës që bënte. “E vranë sepse filloi të fliste. Po tregonte gjëra që nuk duhej t’i thoshte. Ai ishte i punësuar atje”­ thotë ajo.