Balla: Dorëzo mandatin, është i PS. Blushi: Jeni të pander, ti je i pasur por i shpifur

TIRANE- Deputeti Taulant Balla, në emër të grupit parlamentar të Partisë Socialiste, i ka kërkuar deputetit Ben Blushi që të dorëzojë mandatin, pasi sipas tij ai është mandat i socialistëve dhe jo personal.

“Dy deputetë të grupit parlamentar të PS me dëshirën e tyre vendosin të largohen nga grupi ynë, dhe unë në emër të grupit i uroj “Udhë të mbarë”, e madje u them mund të vini të zini vendin e Jozefinës e Saliut, meqë nuk janë këtu. Ti që fole këtu nuk u solle kurrë si socialist. Edhe atë karrige që mban aty e ke qyl, pasi mban mandatin e socialistëve. Duhet ta mbaje atë mandat deri në fund. Nuk e ke tëndin, mandatin tënd shikojë në 2017. Ose ua kthe mandatin, ose mos e mbaj kot. Ti asnjëherë nuk i ke mbështetur socialistët. Kur socialistët protestonin në shesh, ti flisje njëlloj si Saliu. Mua me vjen keq që jeta e një fëmije si Arditi u pre në mes, por ti nuk gjete asnjëherë kohë për të folur për 4 protestues të vrarë në shesh. Po të të kishim vënë ty ministër rilindja do të ishte shumë e mirë. Ke dy vjet që prisje të hiqnin me, por ne nuk të hoqëm dhe ike vetë. Le të ecë Beni vetë, dhe të shohë sa e duan shqiptarët. Edhe kur fole për kanabisin, fole si Saliu. Ministri i brendshëm ka bërë një punë të shkëlqyer me ato që ka pasur mundësi, për të luftuar kanabisin. Sa keq që sot edhe ato që ke thënë vetë në këtë sallë i mohove për 5 minuta. Kjo nuk tregon se je serioz, apo ke një platformë serioze. Në emër të PS kërkojmë që socialistë t’u kthesh mandatin që i ke marrë padrejtësisht”, tha deputeti Balla.

“Për këtë ditë solemne, duke u marrë me një rilindas, ka nja dy vjet në PS, bëhet një tender që vazhdon përditë. Çdo tender ka një kërkesë. Kush shan më shumë Blushin? Më shumë do jesh më shumë i pasur, por ë shumë i shpifur. E nisur nga keqardhja për atë që vjen, vendos të iki. Çfarë bëhet me mandatin tim. Ç’e dua unë këtë mandat, do ua kisha dhënë, Por pyetja që kam unë për sot është se kujt do kujt do ja jap unë këtë mandat? Elvis Rroshit, Armandos, Arben Ndokës, banditëve, që të vinë këtu dhe në këtë vatër. Me kë ta shkëmbej mandatin?”, u përgjigja Blushi