Banaliteti i kreut të FRESSH Durrës: S’më ha k***…

Procesi i zgjedhjeve në FRESSH është trumbetuar si një zhvillim pozitiv në forumin e të rinjve socialistë, por ndryshe duket sjellja dhe fjalori i kreut të FRESSH në Durrës, Ardit Kërtusha.

Ky i fundit, duke iu përgjigjur një komentuesi që diskuton për pjesëmarrjen për votimin e kreut të FRESSH, përdor një fjalor banal dhe duke treguar se ai s’mund të jetë dikush që mund të merret si shembull.

Image