Banalizohet parlamenti, nga rrota e sallamit tek “po e marr nga mbrapa”

Opozita u përfshi në debate në parlament sot me Kryeministrin Edi Rama lidhur me pranimet në universitete ku mungoi edhe vulgariteti. Deputeti i PD, Flamur Noka mori fjalën nga vendi dhe tha se “e mirëkuptoj Ramën se pse i ka mbetur mendja tek persheshi dhe kazani sepse kujton kohën e Francës kur hante në kazan…”Në fund do të shprehej: Futeni ndonjë gjë që ta mbyllë, ndonjë rrotë sallami.

Nga ana tjetër, Rama duke marrë fjalën tha: “Po e marr nga mbrapa…po e marr mbrapa…po i jap përgjigje Flamurit si fillim”.