Bashkia e Tropojës si e Tiranës “bardh për jashtë e zi nga brënda”

Një ndër shkollat më të mëdha ne Tropoj, gjimnazi ” Asim Vokshi” ndodhet në gjendje të mjerueshme.premtimi i Bashkis Bajram Curr për rikonstruksionin e saj duket qe ështe gjysmak, pasi Bashkia ka lyer vetm një ndër pjeset e fasades qe duket nga rruga kryesore, nderkoh pjeset e tjera ngjajnë me uzinat dhe punishte e braktisura të “Kohës së Enverit”. problematiken e ngrehin qytetaret e tropojes në një ndër faqet më të populluara      “Vendlindja Ime Tropoje“. Më posht ndiqni statusin e plot në fcb, shoqëruar me foto makaber./raporton opozita.com

“Tallen me ne apo ku qëndron problemi? Kto pamje që shikoni këtu jan të gjimnazit ” Asim Vokshi ” në Bajram Curri dhe Bashkia jonë po tallet me qytetaret e saj apo cfar? Bravo kan lyer pjesen qe shikohet nga rruga kryesore por ësht skandaloze ta shikosh si ësht len mbrapa dhe në brendesi te sajen. Si ka mundesi ku rrugë kryesore ësht dhe poshtë dhe nuk e fshehin dot kte skandal qe vertet esht turp! U fol sikur kan filluar punimet dhe tek banjot por jo, jan kështu siç i shikoni në foto”.

14522743_1791651597780177_5242176926795604310_n 14563570_1791651654446838_2923697551971710761_n 14568179_1791651691113501_8134545128335131415_n 14606346_1791651584446845_2909897621695628826_n 14650230_1791651661113504_525338701736101293_n 14657311_1791651621113508_8641745766389651731_n