Ben Affleck e Jennifer Garner bashkë vetëm për hir të fëmijëve

Aktorët Ben Affleck dhe Jennifer Garner, kanë nisur procedurat për divorc që verën e vitit të kaluar,mirëpo që atëherë ata ende nuk e kanë finalizuar ndarjen e tyre.

Dyshja ndonëse është duke u munduar shumë që të jenë prindër të mirë për fëmijët e tyre, prapë se prapë nuk duken të lumtur kur janë së bashku.

Të lumtur janë parë të premten pasi asnjëri nuk ishte nën shoqërinë e tjetrit.

Jennifer ishte në Los Anxhelos bashkë me fëmijët kurse Ben në New York në setin e xhirimit të filmit të tij të ri.