Bënin seks si të çmendur, çifti nxirret zvarrë nga hoteli

Një rast i çuditëshëm ka ndodhur në një hotel të Kinës, një çift është nxjerrë nga dhoma e tyre e hotelit për shkak të zhurmës gjatë marrëdhënieve intime mes tyre.

Zhurma e çiftit ishte aq e madhe sa bëri që gjysma e hotelit të zgjohej dhe të shkonte tek dhoma e tyre.

Në dhomë ishte një njeri i quajtur Lei Mou dhe gruaja me të cilën ai ishte në dhomë. Një njeri i cili është biznesmen, i identifikuar si Zhang kishte filluar përleshjen me Lei Moun dhe u desh ndërhyrja e policisë.

Përfundimisht, incidenti është ndërprerë nga policia dhe Zhang i ka paguar 1,800 euro dëmshpërblim Lei Mout.