“Bëra seks me kolegen time por gjërat u komplikuan shumë”

Një 27-vjeçar pati një raport intim me kolegen e tij por tani gjërat u komplikuan dhe djali kërkon të marrë disa përgjigje.

Lexoni letrën që i ka dërguar psikologes së “The Sun”.

Letra e djalit

“Kam bërë seks me kolegen time të punës por ajo tani është shtatzënë dhe thotë se fëmija nuk është i imi.

Ne jemi të dy mësues dhe jemi njohur në shkollë ku jepnim mësim. Ajo është 32 vjeçe dhe e martuar por është shumë e bukur. Një ditë ndërruam klasat dhe ajo duhej të më tregonte disa proceduar ndaj më ftoi në shtëpinë e saj.

Atë natë bashkëshorti i saj nuk ndodhej në shtëpi dhe pasi pimë disa gota verë, përfunduam duke bërë seks. Më pëlqeu shumë ajo që ndodhi mes nesh dhe kështu vazhduam edhe për pak javë. Kur takoheshim ajo më tha se bënte seks me të shoqin një herë në 2 muaj por unë kuptova se në fakt bënte edhe më rrallë.

Mirëpo ka disa kohë që ajo nuk më takon më dhe më ka thënë që është shtatzënë dhe fëmija është i të shoqit por unë mendoj se është i imi sepse ne kemi bërë gjithnonë seks të pambrojtur. Dua të jetë i imi sepse e dua edhe atë por nuk di si ta vërtetoj këtë”.

Përgjigjja e psikologes

“Nëse ajo të ka thënë se nuk është i yti atëherë duhet ta besosh.

Ajo është e martuar dhe duket se nuk dëshiron të ndahet ndaj duhet ta lësh të qetë dhe të vazhdosh jetën tënde”.