Berisha: Kryepolici, drejtori famoz i trafiqeve të Durrësit ka zhdëpur në dru drejtorin e SHÇPB

Kryepolici, drejtori famoz i trafiqeve të Durrësit ka zhdëpur në dru drejtorin e SHÇPB.
Denoncimin e bën ish-kryeministri Sali Berisha i cili i referohet qytetarit dixhital.
Sipas denoncuesit, “sebepi” i sherrit nuk janë femrat, por pazaret e prishura të drogës…

Postimi i plotë i ish-kryeministrit në “Facebook”

Oficeri dixhital informon
prPerlat Çullhaj, kryepolici, drejtori famoz i trafiqeve te Durresit ka zhdepur ne dru Arben Skendon, drejtorin e SHCPB. Shkaku i kesaj rrahje vençe nuk eshte ‘chercher la femme’ por kanabisi dhe pazaret e tij. Rrahja eshte marre vesh nga te gjithe efektivat e policise, por Saje qorri, te cilin Cullhaj e ka ne dore, ju ka kerkuar te mbyllin rastin sepse motivi i fajeson te dy!pr_35254