Berisha: Vrasja e Arditit është vrasje shtetërore! Rama s’e shqipton kurrë emrin e tij!

Ish-Kryeministri sali Berisha e ka ngritur zërin në Kuvend sot për 17-vjeçarin Ardit Gjoklea, që u vra në landfillin e Sharrës disa javë më parë dhe tani, u vra për së dyti, siç theksoi Berisha, duke i bllokuar emisionin investigativ. Berisha e konsideroi “vrasje shtetërore”, vdekjen e Gjokleas.

“Sot, do doja të hapja fjalën me atë që është akti më i shëmtuar dhe më i paprecedentë në këto 24 vite: Kasaphana e fjalës së lirë, – tha Berisha. – Për herë të parë në 24 vite, një emision investigativ për një çështje jashtëzakonisht të rëndësishme, që verifikohet si vrasje e mirëfilltë shtetërore,nuk e them me dashje, se ka dy lloje, vrasje me dashje dhe pa dashje, por Ardit Gjoklea ishte vrasje shtetërore.

Një 17-vjeçar që përballet me aspektet më të vështira të jetës në këtë vend. Pasi dështuan që ta varrosin me plehra, bënë gjithçka që ta vrasin për së dyti: të bllokojnë emisionin e tij. Kjo është vepër e mirëfilltë e Edi kristaq Ramës, se këtë akt nuk e bën kush veç atij që ka fuqinë e ekzekutivit. Kjo është dëshmi e qartë sesi paratë e krimit po sundojnë çdo ditë! Por, e para është fjala, në libra të shenjtë dhe libra të tjerë!”

One thought on “Berisha: Vrasja e Arditit është vrasje shtetërore! Rama s’e shqipton kurrë emrin e tij!

  • October 13, 2016 at 2:31 pm
    Permalink

    Nje agenti Serbe nje spiune nje vrases nje kontrabandiste armesh dhe nafte,nje matrapaze qe love me fatte e nje kombi per te pasuruar familien e tij te degjeneruar nuk mund te beje vec tieter ne parlament vetem zhurem per te terhequr vemendien ne opinion .nese do te ishte nje vrases ne keto 25 vite ai do te ishte vete Marshalli i cili so i gjithe keto trazira ,shpresojme qe te shpetojme nje here e pergjithmone nga ky kanceri i kombit.

Comments are closed.