Bie çmimi i iPhone 6, ja sa kushton tani

Nëse çmimi i një celulari të ri është i papërballueshëm për ju, nuk jeni të vetmit.
Sigurisht, çdo celular i ri i Apple ose Samsung kushton mjaft shumë, që për shumicën dërrmuese është një çmim i papërballueshëm – pavarësisht se të gjithë duam të kemi celularin më të mirë.

Por, siç mund ta keni vërejtur tashmë, Apple tradicionalisht ulë çmimin e pajisjeve të mëparshme për rreth 100 euro çdo vit.

Kështu për fat të mirë, Apple javën e ardhshme lanson një iPhone të ri, që do të thotë se çmimi i iPhone 6 dhe 6S do të bie për 100 euro.