Blindohet qyteti gjerman! Policia e armatosur po kërkon këtë emigrant

Qyteti gjerman Chemnitz është izoluar nga policë të shumtë, të cilët po kërkojnë një njeri që dyshohet se po planifikonte një sulm me bombë në aeroportin gjerman.

I dyshuari është emëruar si Jaber Albakr – një sirian 22-vjeçar, i cili ishte nën mbikëqyrje nga ana e Zyrës Federale për Mbrojtjen Kushtetuese në Këln, thonë raportet.

I dyshuari Jaber Albakr nga Damasku është ende i lirë dhe policët paralajmërojnë banorët që të qëndrojnë në shtëpitë e tyre.

Albakr ka hyrë në Gjermani vitin e kaluar me refugjatët nga Siria.