Bllokohen rrugët në Sarajevë, nga bora e papritur

Për shkak të borës së madhe që ka rënë në Rogoj të Bosnjë dhe Hercegovinës, rrugët ne Sarajeve janë bërë pothuajse të pakalueshme, derisa policia u bën thirrje qytetarëve të jenë të kujdesshëm në komutacion.

Mediat në Bosnje, raportojnë se gjatë enjtes mbrëma ka rënë borë në shumicën e vendeve malore.

Autoritetet e vendit kanë reaguar menjëherë duke nxjerrë në rrugë makineritë për pastrimin e borës, për të evituar ndonjë aksident të mundshëm trafiku.