Breshka e kafshon burrin në penis / VIDEO

Kjo ndoshta mund të jetë gjëja më e keqe që mund t’i ndodh një mashkulli.
Në këtë video shihet momenti kur breshka e kafshon burrin në penis dhe sigurisht për të është një moment i vështirë.

Por, derisa kemi mendjen te viktima duhet të dimë se kjo mund të jetë një lloj hakmarrje e breshkës, duke e ditur se breshkat kineze, shfrytëzohen për përgatitjen e një lloji supe, përcjellë lajmi.net

Kjo video është shoqëruar edhe me komente qesharake, derisa është shpërndarë shumë në rrjetet sociale.
http://metro.co.uk/video/turtle-bites-man-s-junk-won-t-let-go-1338743/?ito=vjs-link