Britanikët i’u a kalojnë shqiptarëve Ja për çfarë presin në radhë! (Foto)

Në një qytezë të vogël britanike dhjetra njerëz janë vënë në radhë para një picerie.
Piceria “Stable” kishte ofruar pica falas dhe dhjetra qytetarë kanë pritur më shumë se dy orë për të marrë një pica falas.
Sheshi para picerisë ishte plot me njerëz që ishin ulur këmbëkryq për të marrë picën e tyre.
Një skenë e ngjashme me tortën e pavarësisë, ku qytetarët shqiptarë prisnin me legena në duar të merrnin tortën “qyl”.
d1-221

d3-212