Celine Dion zbulon se Rene Angelil është i vetmi burrë që ka puthur gjatë jetës së saj

Këngëtarja kanadeze Céline Dion ka pranuar në një intervistë të fundit që partneri i saj Rene Angelil, i cili nëdrroi jetën në muajin janar të këtij viti, ishte i vetmi në jetën e saj.

‘Unë kurrë nuk kam puthur një burrë tjetër në jetën time, “zbuloi Céline. “Pra, njeriu i jetës sime ishte partneri im, dhe ne ishim një”, ka thënë këngëtarja për partnerin e saj, të cilin ajo e ka njohur që kur ishte 12 vjeçe.