Chris Brown e kishte parashikuar ndarjen e Rihanna-Drake

Chris Brown mesa duket e kishte parashikuar se lidhja mes Rihanna-s dhe Drake nuk do të zgjaste shume. Çifti bënë publike lidhjen e tyre më herët gjatë këtij viti, pas bashkëpunimit të suksesshëm në këngën “Work”. Ndërkohë Chris Brown kishte thënë më herët së lidhje nuk do të zgjaste shumë sepse e njeh shumë mirë këngëtares dhe ajo nuk do e duronte dot më gjatë një person si Drake që është “djalë mami” dhe shumë i lodhshëm.

Një burim pran “HollywoodLife.com” thuhet se 27 vjeçari Brown mendon se Drake nuk është mjaftueshëm mashkull për Ririn.