Çifti i njohur i ekranit në krizë serioze, dalin fotot e tradhtisë në krevat me një tjetër

Një nga çiftet më të preferuara në Gjermani duket se është në krizë serioze në marrëdhënien e tyre, që pas publikimit të disa fotove intime tradhtie. Këngëtares gjermane, Sarah Lombardi i kanë dalë në media, disa foto në krevat me një mashkull tjetër.
Ndërkohë ajo është e martuar me këngëtarin italiano-gjerman Paolo Lombardi. Ata u dashuruan dhe u mnartuan e konsiderohen një nga çiftet më të preferuara ta publikut.

Por fotoja e 23-vjeçares ka ngjallur dyshime të mëdha rreth martesës së tyre, dyshime këto që hidhen poshtë nga këngëtarja e cila është shprehur se janë photoshop dhe gjithashtu ajo ka postuar foto me bashkëshortin e saj për të heshur poshtë çdo supozim se ata mund të jenë në krizë.
1-6