Clinton dhe Trump “përplasin” avionët në Las Vegas, sot debati i tretë dhe i fundit (Fotogaleri dhe Video)

Pritet një natë e nxehtë në Las Vegas. Por jo prej festave të shthurura të qytetit amerikan, por prej debatit të tretë që do të zhvillohet mes kandidatëve presidencialë, ku Donald Trump dhe Hillary Clinton do të vihen përballë njëri-tjetrit për herë të fundit përpara zgjedhjeve të 8 nëntorit.

Demokratja dhe republikani u ulën në të njëjtën kohë në aeroportin “McCarran” të martën, ku ra në sy edhe avioni Boeing 757 i biznesmenit njujorkez, i cili ishte i përmasave gjigante krahasuar me Boeingun 737 të zonjës Clinton.

Trump e ka blerë avionin e tij 100 milionë dollarësh nga bosi i Microsoft-it, Paul Allen në vitin 2011.

http://www.dailymail.co.uk/video/index.html?ito=embedded