Cozman ka ndryshuar emrin, zbuloni si quhej

Aktorët e njohur Adnan Balku dhe Halim Berisha kanë qenë të ftuar në rubrikën In and Out për t’i komentuar veshjet e artistëve tanë.

Po ashtu ata kanë zbuluar edhe një të vërtetë rreth reperit Cozman, i cili duket se ka ndryshuar emrin nga Osman në Ylber Abdullah.

Ndërkohë, Cozman është emri i tij i artit.