Çudira shqiptare/ Ish postieri në burg për vjedhjet e bëra 2 muaj pas largimit nga puna

Një ngjarje absurde ka ndodhur në Kukës, ku një ish-kryetar dege të një filiali të postës është dënuar me burg për një vjedhje të ndihmës sociale në Kukës.

Ai është Fetah Vata, i cili që në mars të vitit 2014 u shkarkua nga detyra. Vjedhjet janë regjistruar në muajt maj-gusht.

Ky është absurdi, ndërkohë që zëvendësuesi i tij, Vladimir Vata ka qenë në detyrë kur u bënë vjedhjet dhe madje ka marrë edhe ndihmë ekonomike në kundërshtim me ligjin.

Fetah Vatan ë një apel për “Stop” thotë se ai i ka të gjitha dokumentet që vërtetojnë se ai është larguar nga puna dy muaj para vjedhjeve.