“Dance With Me” Video/ E çuditshme, por e vërtetë! Roberti shpërndan përfaqime në skenë

Numri i sotëm i vënë në skenë nga Renato Mekolli dhe Laura duket se ka prekur telat e ndjeshmërisë së Robertit dhe e ka bërë atë si rrallë herë të bëj komente pozitive. Roberti nuk ndaloi së shpërndari dashuri me fjalë, madje një moment ai i kërkoi konkurentëve të finalizonin kërcimin e tyre me një përqafim. E teksa ata po përqafoheshin, Robert Aliaj u cua nga vendi i tij dhe përqafojë me shumë dashuri Alketën. Cfarë ka ndodhur sot me Bertin?!