“Dance With Me” Video/ Valsi progresiv “Vorri Boms” apo “Kurvelesh” vals?

Roberti për kërcimin e Renatos dhe Laurës nuk kishte vetëm komente pozitive, por edhe pak ironi brenda tyre. Ai e cilësoi kërcimin  e tyre si vals progresiv Vorri Boms, dërsa Albi Nako e “kërcënoi” atë se javën tjetër do të shihte në skenë një kurvelesh vals. Vetëm ata të dy mund të kuptojnë dallimin e njërit nga tjetri.