De Biazi i dëshpëruar braktis intervistën në TVSH

Trajneri i Kombëtares Giani De Biazi është shfaqur i dëshpëruar për humbjen me Spanjën. Me sytë përtokë, i papërqendruar, ai ka folur pak për mikrofonin e TVSH duke thënë se ishte një ndeshje shumë e vështirë. Pa përfunduar pyetjen, De Biasi ka braktisur intervistën, një veprim ky fyes në raport me median dhe publikun.