Degjeneron Parlamenti / Noka: Fut një rrot sallami në gojë; Rama: Po e marr nga mbrapa

Seanca e sotme parlamentare ka degjeneruar mes Kryeministrit Edi Rama dhe deputetit të Partisë Demokratike Flamur Noka.

Rama iu drejtua Nokës, i cili po fliste për kuotat bosh në Universitetet publike që të mos flasë për shkollat e larta se nuk është fusha e tij, por të hajë përshesh tek kanabisi se vetëm atë di.

Ndërsa Noka replikoi duke thënë që “nëse unë ha përshesh ti merr një rrot sallami dhe fute në gojë”.

Kryeministri Rama kur replikoi sërish e nisi fjalën e tij, duke thënë: “Po e marr nga mbrapa aty ku e la Flamuri i PD që vlavitet për kanabisin”.