Dehet sërish, ekspozon gjoksin dhe… (FOTO+16)

Ajo është bërë subjekt raportimesh në median rozë këto ditë pasi është fotografuar e dehur në rrugët e Londrës.

Jo njëherë, por dy herë brenda pak kohësh, Sasha Anna Goalby nuk u përmbajt në publik, duke ekspozuar më shumë se ç’duhet.

drudru2dru3

Sasha Anne Goalby she was the woman from ITV Dinner dates She was the Mystery Woman who stole the show at the Reality TV Awards Last week VERY DRUNK COMING OUT OF STK London 5-10-16 Photo Credit- JAMES CURLEY
Sasha Anne Goalby she was the woman from ITV Dinner dates She was the Mystery Woman who stole the show at the Reality TV Awards Last week VERY DRUNK COMING OUT OF STK London 5-10-16 Photo Credit- JAMES CURLEY
September 29, 2016 Celebrities attend the National Reality TV Awards held at Porchester Hall in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
September 29, 2016 Celebrities attend the National Reality TV Awards held at Porchester Hall in London, England. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : FameFlynet UK ¿ 2016 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@fameflynet.uk.com
Guest
Guest