Dëmtohet rruga në Milot nga reshjet e shiut

Reshjet e denduara të shiut gjatë ditës së sotme kanë shkaktuar dëme të mëdha material në banesa dhe në biznese në qytetin e Laçit.

Gjithashtu për shkak të reshjeve është dëmtuar dhe një segment rrugor në Milot, ku për shkak të rrështtjes së dheut rruga është ngushtuar, duke u kthyer në një problem serioz për udhëtarët.

Nga informacionet e deritanishme bëhet fjalë për shkarje të tokës në 100 m gjatësi.