Denoncim i veçantë tek Berisha/ “Po më drogohen bletët, nuk gjejnë rrugën e kthimit për në shtëpi”

Ish- kryeministri Sali Berisha vijon me denoncimet e tij përmes qytetarit dixhital.

Këtë herë Berisha ka publikuar një sms ku një bletërritës ankohet se bletët po i ngordhin nga hashashi, nuk gjejnë rrugën e kthimit në koshere

Bletari dixhital denoncon:

Drogimin e bleteve ne Kanabistan! sb

“Zoti Berisha pershendetje!

. Eshte informacion 100% i sakte dhe miku im ma tregoi si normalitet. Sepse atje dihet qe ka parcela qe rriten nen kujdesin e vecante te Policise se Shtetit.

Miku ne fjal rrit blete dhe ka rreth shtat koshere. Kete vit numri i bleteve dhe sasia e mjaltit eshte pakesuar. Duke shikuar kete fenomen eshte konsultuar me nje bletar te vjeter. Ai i eshte pergjigjur qe ky fenomen nuk te ka ndodhur vetem ty dhe e ka nje arsye. Bletet nga mbjelljet e medha me hashash “drogohen” dhe duke u torollosur nga marrja e nektarit nga kjo lloj bime, ato nuk dine me rrugen e kthimit ne koshere. Per kete arsye pakesimi i tyre do vije te shtohet.

P.S: Kur e degjova kete histori nga miku im, mu kujtua thenia e Einstein: “nqs bletet do te zhduken, njerezimi do te kete edhe kater vite jete per te jetuar”.

Po prejne peme ne menyre te papergjegjshme, po fusin plera e po largojn intelektual. Tani po vrasin edhe bletet, rrjedhimisht edhe shtimi i bimesise do te kete problemet e saja. Kshtu qe me kete qeveri shqiptareve i mbesin edhe kater vite jete. Me respekt T.K”