I dënuari me vdekje lodhet nga pritja, kërkon përshpejtim të ekzekutimit

U ekzekutua në Texas, SHBA, dënimi me vdekje i Barney Fuller, 58- vjeçari i deklaruar fajtor për vrasjen e një çifti fqinjësh, ngjarje e ndodhur 13 vite më parë.

Ai kishte kërkuar përshpejtim të ekzekutimit duke thënë se ishte lodhur nga pritja.

Para se t’i bëhej injeksioni vdekjeprurës gjastë ditës sëe djeshme, fjalët e fundit të tij ishin, “Nuk kam asgjë për të thënë, vazhdoni”.

Në vitin 2003, ai vrau fqinjët e tij, pas një sërë zënkash. I armatosur me automatik ai ekzekutoi Annette Copland, 39 vjeçe dhe bashkëshortin e saj, Nathan Copeland 43 vjeç, në sy të dy fëmijëve të tyre, shkruan noa.al.

Jo vetëm kaq por ai qëlloi edhe ndaj të miturve, duke plagosur djalin 14- vjeçar të çiftit, i cili mundi të mbijetojë, ndërsa vajza 10- vjeçare u fsheh pa u prekur nga plumbat.