Deputeti Besnik Bare shfaq probleme shëndetësore në Parlament

Besnik Bare, deputeti i Partisë Socialiste është ndjerë keq gjatë seancës së sotme në Parlament, pasi shfaqi probleme shëndetësore.

Në ambientet e jashtme të Parlamentit mbërriti ambulanca për t’i ofruar ndihmë shëndetësore deputetit socialist, i cili pati luhatje tensioni, shkruan ‘Shqiptarja.com’.

Ndërkaq, gjendja e Bares është stabilizuar dhe nuk paraqet rrezik për jetën.