Detaje të reja dalin në dritë mbi divorcin Bread Pitt-Angelina Jolie

Deri më tani është akuzuar Pitt si shkakatar i dovorcit nga Angelina Jolie, por duket se me kalimin e ditëve detaje të reja po dalin në dritë rreth këtij divorci që tronditi të gjithë.

Burimet e afërta të revistës‘Star” kanë thënë  se bëhet fjalë për një tradhti nga aktorja 41 vjeçare, dhe ky nuk është Johnyy Depp, me të cilin aktorja u komentua për një flirt gjatë vitit 2010.

‘Angelina e ka tradhtuar Brad 6 muajt e fundit, me një miliarder të martuar.”

“Atyre iu është dashur të shprehin ndjenjat për njëri-tjetrit, por janë takuar fshehurazi sa herë që kanë dashur këto 6 muajt e fundit”. Kush është ky mashkull misterioz? Ai është një miliarder, pasuria e të cilit arrin 1 miliard dollarë dhe ashtu si Angelina, ka financuar shumë fushata e fondacione humanitare. “Ata janë takuar në shumë evente bamirësie, si në SHBA edhe më gjërë. Ai është shumë simpatik, me prejardhje nga Lindja e Mesme, ndërkohë që është arsimuar në Oxford. Tërheqja mes tyre ishte e menjëhershme”, përfundoi burimi për “Star”.