Detaje/ Tre goditje të forta termeti në kufirin greko-shqiptar

Kanë qenë tre goditje të forta termeti mbrëmjen e sotme në kufirin mes Shqipërisë dhe Greqisë. Shumë qytetarë shqiptarë, sidomos në jug të vendit thonë se i kanë ndjerë lëkundjet e fundit.

Bashkangjitur harta që tregon epiqendren e termetit

termeti