Doktori i thotë që është shtatzënë, shikoni reagimin e Roza Latit

Ka qenë shpesh së fundi pjesë e faqeve rozë në media dhe portale, pavarësisht se për momentin nuk ka ndonjë angazhim konkret. Eshtë fjala për Roza Latin, vajzën e aktores Rita Lati e cila e vecanërisht pas debatit me gazetarin kosovar Berat Buzhala u rikthye në qendër të vëmendjes.

Por ja ku shohim sërish një tjetër video të Rozës që nuk na lë neglizhent. Eshtë një moment kur doktori me analizat dhe kartelën e saj në dorë, i thotë Rozës që është shtatzënë. Më pas kuptohet që e gjitha është një shaka e doktor Skerdit, ndërsa kuptojmë që video është realizuar në kohën kur Roza kreu ndërhyrjen kirurgjikale në hundë pranë klinikës KEIT.

Shikoni reagimin e saj në videon më poshtë, postuar në instagramin e doktor Skerdi Faria.

javascript:;