DOKUMENTI/ Ja si punësohet militantët partiakë në Drejtorinë e Tatimeve

Berisha ka akuzuar sot ish-drejtoreshën e Tatimeve, Briseida Shehaj (aktualisht zv.ministre) se ka punësuar militantë në këtë administratë. Berisha publikon edhe dokumentin.

Statusi në fabeook i Berishës

Punësimi në kundërshtim me ligjin të qindra e qindra militanteve te PS, me kontrate te perkohshme, te cilet leshohen si lukuni mbi bizneset. Ketu me poshte keni denoncimin e punonjesit të Tatimeve dhe kontratën tip të hartuar për këtë qëllim nga famozja ndrikulla Brisi, që për këto merita tani na gjesdis me çarter!

qytetari dixhital

“Dokumenti qe sapo ju dergova eshte nje format kontrate me te cilen jane punesuar ne Tatime qindra militante dhe haptazi ne kundershtim me kontraten dhe ligjet ne fuqi, keta te punesuar kane kryer dhe vazhdojne te kryejne funksione specialishtesh dhe inspektoresh te Tatimeve duke uahtruar kontrolle dhe gjobitur biznese.”

doku