Donte të kujtonte gjyshin e vdekur, ngatërron fotot dhe del… nudo (FOTO)

Një vajzë ka dashur që të kujtojë gjyshin e saj ndaj dhe ka menduar që këtë ta bëjë me një status dhe një fotografi të tij. Por, gabimisht vajza ka hedhur disa foto të saj nudo, ndërsa statusi flet për vdekjen e gjyshit.

“iOS” i ri është shumë i ndërlikuar, edhe në Shqipëri kanë ndodhur situata të tilla, por jo kaq të rënda, thjesht disa djem dhe vajza në nxitim e sipër, kanë përdorur “emoticons” që shprehin gëzim, ndërkohë që flitet për vdekje.

Por, këto nuk krahasohen me incidentin që i ka ndodhur kësaj vajze, fotografitë e saj janë shpërndarë kudo dhe nuk kanë aspak lidhje me gjyshin e saj.

“Fjalët nuk mund ta përshkruajnë sesa rëndësi kishe ti për mua, disa nga kujtimet e mia më të dashura dhe më të hershme janë ato kur ne luanim bashkë në liqen. Më mungon, të dua”, janë këto disa nga fjalët e saj për gjyshin, por fotografitë janë një “turp” i madh për të.

k_1476940331-4245007 kk_1476940347-9116216